Sportfogadás,elemzések,statisztikák,hírek

2014. augusztus 14. 11:17 - TTSky

Döntetlenezős taktika

Sziasztok! Gondolom sokan ismeritek ezt a döntetlenezős taktikát,de akinek még nem sok fogalma van róla annak leírom!

Valójában ha van egy kisebb induló tőkénk és egy talpalatnyi szerencsénk akkor szép kis vagyonra lehet szert tenni!

Fogadóirodák adatai szerint a meccsek 30%-a végződik döntetlennel.


A taktika lényege hogy kiválasztunk egy csapatot,valamelyik olyan bajnokságból ahol sok a döntetlen: Legyen ez Francia 1-2,Angol Championship,Skócia vagy akár Olaszország. Egy döntetlenes odds kb 2,8 és 3.6 között mozog.Szóval kiválasztunk egy csapatot és mindig döntetlenre rakjuk a mérkőzést. Fontos ha nem jön a döntetlen akkor a következő fogadásnál a tétet megduplázzuk. Ha nyertünk akkor visszaállunk az alaptétre , keresünk egy másik csapatot és ismét elölről kezdjük.

Bátran játszhatjuk ezt a játékot mert a matematika nem hazudik,biztosít minket hogy mindenképpen plusszban jöjjünk ki! Amikor jön a döntetlen nem csak a pénzt hozza vissza de hoz hasznot is. Csak akkor jönnénk ki mínuszban vagy 0-ra ha a döntetlen odds kisebb lenne mint 2.00,de valljuk be ez elég ritka egy focimérkőzésre! Legutóbb tavaly év végén láttam 1.96-ot egy olasz meccsen döntetlenre,de a bajnokságok csak most kezdődnek.

A taktika egyszeri alkalmazása megközelítőleg másfélszeresére növeli a játékba vont pénzt, de ha mindig visszaforgatjuk a „tőkét" - megnövelve egy kicsit a nyereményből, miközben a nyeremény többi részét félretesszük,akkor sorozatonként exponenciális növekedést érhetünk el, és a kezdőtőkét gyorsan megtízszerezhetjük.

Mi a kockázat és mivel lehet ezt minimálisra csökkenteni?

Kockázat az ha túl kevés az indulótőkéd és például a döntetlen 5-6 meccsen keresztül nem jön akkor kifogysz a pénzedből és nem tudod megtenni a hetedik meccset,ami pl döntetlen és visszahozna mindent. Ez egyszerűen kiküszöbölhető: Mielőtt belevágunk számoljuk ki hány fogadásra elég a pénzünk és eszerint szabályozzuk az indulótőkét. Így nem érhet minket nagyon nagy meglepetés.

Statisztikailag minden 3. meccsnek döntetlennek kéne lennie,de majd meglátjátok hogy lesz olyan,amikor 4-5 egymást követő meccsen sincs döntetlen.Annak esélye viszont, hogy egymás után 10 mérkőzésből ne legyen legalább egy döntetlen, nagyon kicsi, mindössze 1,73%  a matematikai számítások alapján. Úgy kell belőni az induló tétet hogy 10 egymás utáni fogadást állni tudjunk.Ha így teszel, matematikailag kizárt a bukás és busás nyeremény koronázza fogadásaidat.

Remélem tudtam segíteni és sokan alkalmazzátok ezt  a módszert is ;)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamisportfogadas.blog.hu/api/trackback/id/tr246602711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Sportfogadás,elemzések,statisztikák,hírek
süti beállítások módosítása