Sportfogadás,elemzések,statisztikák,hírek

2014. október 27. 12:25 - TTSky

Verdasco a nap esélyese.

009 D. Young - F. Verdasco 2.25 - 1.50 V

A BALKEZESEK CSATÁJA! Akár lehetne ez is a címe ennek az elemzésnek,meccsnek.

Donald Young 25 éves amerikai teniszező. Jelenleg 61. helyen áll a ranglistán. Kiszámíthatatlan,agresszív játékos. Többféle játékstílust tud képviselni,ha kell altat majd előhúz valami váratlant,ha kell belemegy a partyba. Szervái nem olyan jók,kicsit lassúak,de valamelyik játékossal szemben ez jelent előnyt számára. Hasonló erősséggel küldi meg a labdát mint Serena Williams... Azért ez sokat elmond.Szeret éles szögben játszani,közel a necchez. Bal kezes játékos,ez előnyt jelent a jobbkezesekkel szemben,de Verdasco is balkezes,úgyhogy érdekes lesz.

Ellenfele a Spanyol 30 éves Fernando Verdasco.Szintén balkezes,a kétkezes fonákjai szinte visszaüthetetlenek. Verdasco alapvetően agresszív alapvonal-játékos, főleg erős, magasra pörgetett tenyereseivel nyeri meg a pontokat. Szerváját jól variálja, balkezessége előnyt jelent a jobbkezes játékosok ellen. A teljes mezőnyben általában a legjobb százalékban üti be első szerváit.Játékát minden borításra jól tudja alkalmazni, ennek bizonyítéka, hogy már minden borításon játszott ATP-döntőt.

Összegezve: Két balkezes játékos harcol meg egymással. A kemény borítású pálya inkább Verdasconak kedvez. Az évek meg a rutin is a spanyol mellett szólnak,mint ahogy az is,hogy eddig kétszer találkoztak egymással(az egyik idén volt) és mind a kétszer Verdasco nyert nagyon simán 2-0-ra.


Fernando-Verdasco.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamisportfogadas.blog.hu/api/trackback/id/tr646837441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Sportfogadás,elemzések,statisztikák,hírek
süti beállítások módosítása