Sportfogadás,elemzések,statisztikák,hírek

2014. szeptember 27. 01:49 - prindunn

Két pasi meg egy kicsi

A mai trióm 2 top-ligában szereplő "nagy névről" és egy 2. osztályban de szintén ismert csapatról fog szólni:

188 Atalanta - Juventus | VENDÉG 1,62
A hazaiak tavaly az erős középmezőnyben végeztek, és ez még csak az 5. forduló lesz, de már most nagyon gyengén kezdtek. Egyedül a Cagliari-t tudták leverni és Verona-val egy X-et sikerült kihozni, de az Inter és a Fiorentina nagy falat volt számukra. Ahogy a mostani ellenfelük is az lesz, mivel a tavalyi bajnok 81:23-as gólaránnyal végeztek, és jelenleg ők az egyedüli csapat, akinek a kapott góljaik száma egyenlő a 0-val. A 2008/09-es szezon óta lejátszott 10 mérkőzés mindegyikét megnyerték (egy 2:2-es döntetlen kivételével). Szerintem nem kérdés ez a tippem. A hazaiaknál csak egy alap csatár (Richmond Boakyé, 4/1) hiányzik, rajtuk kívül Alberto Grassi (közép, 0/0), Leonardo Spinazzola (közép, 1/0), Giacomo Bonaventura (csatár, 1/0) és Lorenzo Rosetti (csatár 0/0) játékosokat biztos nem látjuk a mérkőzésen. Vendég oldalon Andrea Barzagli, Luca Marrone védőket és Marco Motta, Andrea Pirlo középpályásokat biztosan nem láthatjuk a kezdőben, de ők eddig ebben az idényben még nem játszottak. Rajtuk kívül Martin Cacéres alap védő (3/0) esik ki ebből a mérkőzésből.

195 Estoril - Benfica | VENDÉG 1,77
2 olyan csapatról van szó, akik a tavalyi Európa Ligában is részt vettek (a vendégek a BL-ből estek vissza oda), de a Benfica ért el jobb teljesítményt. Eljutottak a döntőig, de a "Guttman-átoknak hála" nem ők lettek a bajnokok a Sevilla ellen. A vendégek pokoli formában kezdték a bajnokságot, még egyszer sem kaptak ki, de csak a Sporting ellen nem tudtak nyerni. A vendégek 12:2-es gólaránya áll szemben a hazaiak 7:11-esével szemben. De elsősorban azért mondok ide vendég sikert, mert a hazaiaknál a fél gárda le lett cserélve, és minden bizonnyal még nem nagyon szokták meg egymást, mert a Braga, Academica, Rio Ave, Arouca és Nacional ellen egyedül a legutóbbi ellen tudtak nyerni, pedig a felsoroltak közül jóformán mindenhol a banda fele maradt meg. Az Estorilnál csak Javer Balboa (csatár, 0(1)/0) nem vethető be, a címvédőknél az edző nem beszélt hiányzókról.

151 Blackpool - Norwich | VENDÉG 1,66
A Blackpoolnak 2012 év vége óta nem megy jól a szénája. Ugyanekkor távozott Ian Holloway edző is, hogy a Crystal Palace csapatát irányítsa. Míg a 2011/12-es szezonban az 5. helyen végeztek, tavaly már csak a 20. helyen zárták a szezont. Talán ezeknek is köszönhető az, hogy a tavalyi gárdához képest csak 3-5 játékos maradt hű a klubhoz. Norwich 3 év Premier Liga-beli szereplése után estek vissza a 2. osztályra és mindent elkövetnek, hogy visszakerüljenek oda, ahonnan jöttek. A hazaiaknál Peter Clarke (védő, 7/0) és Jeffrey Rentmeister (védő, 2/0) nem vethető be, míg a vendég oldalon nincs hiányzó. A vendégeknek jobb lehetőségük nem is lenne, hogy átvegyék a vezetést a Nottinghamtől és/vagy elszabaduljanak a Wolverhamptontól (eddig csak az utóbbitól kaptak ki), és szerintem ki is fogják használni ezt a lehetőséget.


Eredő odds: 4,76  FH: 15.45

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamisportfogadas.blog.hu/api/trackback/id/tr576735711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Sportfogadás,elemzések,statisztikák,hírek
süti beállítások módosítása