Sportfogadás,elemzések,statisztikák,hírek

2014. október 09. 14:33 - TTSky

Miért vereti mindenki az első Rivert?

B-sorral áll fel az argentin éllovas

A River Plate zsinórban három döntetlen ellenére vezeti az argentin bajnokságot, szerdán éjjel egy középcsapat lesz az ellenfél a kupanegyeddöntőben, az éllovast mégis veretik!


River Plate-Rosario Central - péntek 01:10 óra

  • A bajnoki éllovas fogadja a 12. helyezettet az Argentin Kupa negyeddöntőjében, semleges helyszínen, San Juanban. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el.

  • Rivernek csapnivalóan sikerült a tavalyi félszezon, hiszen csak a 17. helyen zárt, ám a tavasszal feltámadt és fölényesen nyerte meg a bajnokságot, sőt a két félidény győztesének szuperdöntőt is a San Lorenzo ellen. A nyáron edzőt váltott, ami órási húzásnak bizonyult, és néhány ütős igazolással sokáig letarolta a mezőnyt.

  • Jelenleg 6-4-0-s mérleggel és 22-6-os gólaránnyal áll, ám immár három döntetlent szedett be zsinórban, ami nem véletlen. Rendszeresen heti két mérkőzést játszik, vasárnap a Boca Juniors elleni rangadót tudta le. Az október minden eddiginél durvább, hiszen a következő 15 napban öt mérkőzésen szerepel, hiszen áll a kupában, a Copa Südamericánában és ugye megy a bajnokság.

  • A vezetőedző közölte, hogy a kupa a harmadlagos, mivel a Libertadores-kupára kvalifikál, az pedig már megvan a csapatnak a következő kiírásra. Éppen ezért egy híján az egész kezdőt pihenteti, teljes B-sor áll fel.

  • A Rosario a szoros középmezőny tagja, inkább felfelé figyel, mint hátrafelé, de túl nagy célja nem lehet. Idegenben hat pontja van öt meccsen. Itt a kupa a prioritás, már a Lanus elleni bajnokin is pihent néhány játékos a hétvégén, és most a legjobb kerettel várja a találkozót.

  • Ezért vereti mindenki az éllovast és ezért ugrott meg több mint 3 tizedet a River Plate szorzója és esett nagyott a Rosarióé. Személy szerint óvatos lennék, nem sok érték maradt a meccsben.

forrás: sporthirado.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamisportfogadas.blog.hu/api/trackback/id/tr126774903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Sportfogadás,elemzések,statisztikák,hírek
süti beállítások módosítása