Sportfogadás,elemzések,statisztikák,hírek

2014. augusztus 18. 18:56 - TTSky

Tippmixen nyert vagyon

Menetrendszerűen nyeri havonta a százezreket a tippmixen Sáfrány Mihály. A szegedi vállalkozó receptje: csak az kockáztasson nagyobb pénzt, aki naprakész információkkal rendelkezik mindazon sportágakról, amelyekbe „befekteti" a pénzét, s persze a szerencsével sem áll hadilábon.

Ki nyeri a Fulham–Blackburn-mérkőzést? Mi lesz az eredmény az Everton–Hull City-meccsen? Sokan – érdeklődés hiányában – még csak fel sem teszik maguknak ezt a kérdést. Sáfrány Mihály szegedi üzletember viszont még 50 ezer forintot is megkockáztatott mérkőzésenként, mondván: ő biztosan eltalálja a jó választ a Szerencsejáték Zrt. Tippmix nevű játékán. És valóban: a megjátszott meccsek egyikén 100 ezret, a másikon 106 ezer forintot nyert, pontosabban a befizetett összeg levonása után 50, illetve 56 ezer forinttal lett gazdagabb.

Csupán két példát emeltem ki azok közül, amikor az egyébként könyvszakértőként, gazdasági tanácsadóként dolgozó férfinak pluszt hozott egy-egy játék után. Mert Sáfrány úr jó befektető szabadidejében is. Mint elmondta: havonta úgy egymillió forint körüli összeget forgat meg a kasszánál, és olyan még nem fordult vele elő, hogy vesztesen zárjon egy hónapot.

– Természetesen engem is megtréfáltak már a csapatok, de összességében havonta 30–40 százalékos hasznot hoz a megkockáztatott pénzem, vagyis úgy 300–400 ezer forintot minden hónapban nyerek. Persze előfordult már, hogy hetven százalék fölött „kamatozott" a pénz. A legjobb befektetésnek egy szerbiai játék bizonyult, amikor egyetlen meccsért 3000 euróra 8000-et kaptam.

Sáfrány Mihály leggyakrabban egy meccsre vagy négyes kötésben, egy hibázási lehetőséggel fogad, és 20 ezer forintnál kevesebbet soha nem játszik meg fogadásonként.

– A szerencsejáték-szenvedély már az ötvenes években megfertőzött, évtizedekig a totóban értem el sikereket. Volt olyan év, amikor tízszer nyertem meg barátaimmal a 13+1-est. A legnagyobb, általunk felvett összeg a hatvanas években 9 millió forint volt – mondta Sáfrány úr, aki szerint ha valaki nagyobb összeget akar kockáztatni, ne bízzon mindent a szerencsére, a megérzéseire. 

– Én például mindennap játszom, de mindennap tájékozódom is. Olvasom a sportnapilapot, a sportfogadók „zöld újságját", emellett interneten is rendszeresen keresem a friss híreket. 

Hogy milyen sportágakban keveri az oddsokat Sáfrány Mihály?

– Leginkább labdarúgásra tippelek, de szeretem a teniszt, a kézilabdát is. Ezen a télen például szívesen játszottam az osztrák jégkorongbajnokság meccseire, mert nagyon kínálták a fix eredményeket. Hogy példát is említsek: sok pénzt nyertem azon, hogy az Alba Volán és a Ljubljana minden idegenbeli meccsét bukta, míg a Klagenfurt otthon mindig nyert.

Hát, kérem, ilyen egyszerű ez – legalábbis Sáfrány urat hallgatva. Nem is értem, miért látok annyi dühös embert a lottózókban. No meg egyet akkor, amikor tükörbe nézek.

Közel a 25 milliárdhoz

A Szerencsejáték Zrt. árbevétele 2007-ben 144 milliárd forint volt, míg tavaly meghaladta a 157 milliárd forintot. A társaság szegedi területi igazgatósága, amelyhez négy megye tartozik, 2008-ban közel 24 milliárdos árbevételt ért el, ami több mint nyolc százalékos növekedés 2007-hez képest – tudtuk meg Tessényi Judit területi igazgatótól. Megyénkben – az országos trendet követve – a lottójátékok (ötös, hatos, skandináv) a legnépszerűbbek, közel 55 százalékos részesedéssel. Ezeket követik a sportfogadások és a Puttó. A dél-alföldi régióban tavaly több mint nyolcmilliárd forint nyereményt fizettek ki, ebből 2,2-t Csongrád megyeiek – akik fejenként 15 ezret költöttek szerencsejátékra – vihettek haza.

Forrás: delmagyar.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamisportfogadas.blog.hu/api/trackback/id/tr536615089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Sportfogadás,elemzések,statisztikák,hírek
süti beállítások módosítása